La banda de rock de Las Vegas Imagine Dragons, que es va dissoldre el 2019, ha sorprès els seus fans i ha anunciat a les seves xarxes socials la imminent aparició d'un nou disc aquest mateix divendres.

Segons l'anunci, el seu retorn a l'escena musical estarà protagonitzada per dos singles, 'Follow you' i 'Cutthroat'. Les cançons ja es poden reservar per a descarregar al web del grup que va omplir el Palau Sant Jordi de Barcelona de gom a gom al seu concert de l'abril del 2018.

El líder i cantant del grup, Dan Reynolds, va justificar la separació el 2019 per motius personals: «Volem prendre'ns un temps per tornar a connectar-nos amb familiars i amics. Hem estat a la carretera durant una dècada ininterrompudament. Així que nosaltres només volem redescobrir que significa ser pare, amic o fill», segons va avançar la CNN.

Ara, al seu compte d'Instagram, certifica la reunificació de la banda amb una foto conjunta i la frase «Estic increïblement orgullós i em sento afortunat d'estar a la banda amb vosaltres. I sí, aquesta setmana tot comença una altra vegada».