L'artista manresà Borja Olalla presenta aquest divendres el seu tercer single amb el segell de les Cases de la Música Records. "You Better Call Me" és una cançó que transmet optimisme i calidesa, i ja es troba disponible a totes les plataformes digitals.

Que trobarem en aquest nou senzill?

Per la creació i composició d'aquesta cançó, Borja Olalla s'ha inspirat en la història real d'un suïcidi que es podria haver evitat demanant ajuda. Però no sols això, ja que aquest "You Better Call Me" amaga darrere seu altres reflexions profundes sobre la religió, el maltractament, i la depressió. "És una cançó dedicada a totes aquelles persones que ajuden al seu dia a dia i, concretament, a la meva parella que és infermera i a la meva mare que és terapeuta".

Aquest single, que recorda a temes de Tom Petty o Bob Dylan, ha comptat amb la col·laboració a l'estudi de Marc Badia a la guitarra elèctrica; Helena Cullaré a la flauta i a les veus; i Àuria Iglesias al violí. A més a més, s'ha registrat a Westerlies Studio.

Què és Casa de la Música Records?

Casa de la Música Records és el segell discogràfic de Cases de la Música, orientat a les formacions musicals que necessiten un petit trampolí, un primer recolzament per accedir al mercat discogràfic.

Sota aquest segell discogràfic, artistes i bandes poden aprendre els coneixements principals per editar i publicar els seus treballs discogràfics. A més a més, també poden adquirir les eines necessàries per poder distribuir-los posteriorment digitalment.