La Sala Gran del Kursaal acollirà aquest divendres, 16 d'abril a les 20h, 'ElectroBacasis', la nova producció de l'Orquestra Camerata Bacasis que s'estrenarà a Manresa amb motiu de la celebració dels 10 anys de la formació nascuda a la Catalunya Central.

Allunyant-se dels tòpics d'una "típica" orquestra de música clàssica, la Camerata Bacasis aposta per trencar totes les barreres; i és per això que oferirà un gran espectacle amb els temes de més èxit, els grans "hits" dels últims 50 anys: ElectroBacasis. Des de temes d'ABBA, passant pel rock català, un YMCA o fins a músiques dels DJ més actuals com Avicii o David Guetta, entre molts altres.

Una trentena de músics i el DJ Arzzett (resident a Coco Village i Seven Seven), acompanyats amb projeccions audiovisuals i jocs de llums, faran gaudir al públic i aixecar-se de la butaca per ballar, gaudir i cantar! El concert també comptarà en algun moment puntual amb la cantant Marta Aguilera, que amb la seva veu dolça, potent i plena d'emotivitat ens farà posar els pèls de punta.

ElectroBacasis, creada i produïda per Camerata Bacasis, compta amb el director musical titular de la formació, Jordi Coll i amb la producció musical i els arranjaments creats per a l'ocasió del jove Guillem Vilar.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.

Les entrades que tenen un preu de 18 euros, (15€ majors de 65 anys, menors de 25 i escoles de música), es poden comprar a les taquilles del Kursaal i per internet a www.kursaal.cat.