Amb els resultats del concert al Palau Sant Jordi a la mà, el Vida ha confirmat aquest dijous que celebrarà l'edició d'aquest estiu els dies 1, 2 i 3 de juliol. El festival garanteix que implementarà les mesures recomanades pels experts, però sense distància de seguretat entre els assistents. El certamen continua treballant amb els científics de la Fundació Lluita contra la Sida i les Malalties Infeccioses amb l'objectiu d'obrir portes a la Masia d'en Cabanyes a artistes com Love of Lesbian, Nathy Peluso, Hinds i Joe Crepúsculo. Aquests noms s'afegeixen als ja confirmats Vetusta Morla, Stay Homas, Sen Senra, Rigoberta Bandini, Clara Peya, Maria Arnal i Marcel Bagés i Ferran Palau, entre d'altres.

El cartell es completarà amb la programació d'electrònica dins el marc del Vida Club i la programació a La Daurada Beach Club, que s'anunciaran properament.

Vetusta Morla serà el cap de cartell del Vida el dijous, un dia en què també actuaran al festival noms com Hinds, Rigoberta Bandini, Joe Crepúsculo i The New Raemon & Paula Bonet, entre d'altres.

Divendres serà el torn de Nathy Peluso, Stay Homas, Maria Arnal i Marcel Bagés, Ferran Palau, Pau Vallvé, Ladilla Rusa, Mazoni o Meritxell Neddermann. Finalment, els Love of Lesbian protagonitzaran la gran actuació del dissabte, juntament amb noms com Sen Senra, Clara Peya, Maria José Llergo, Mujeres, Núria Graham, El Petit de Cal Eril o Enric Montefusco.

El festival ha assegurat en un comunicat que volia mantenir el cartell internacional anunciat l'any passat del Vida 2021, però els grups i artistes han fet arribar les dificultats d'iniciar gires aquest estiu. Per aquest motiu, s'ha acordat que passaran a formar part de la programació del festival el 2022, que anunciaran la setmana del 5 de juliol.