La Sala Gran del Kursaal acollirà aquest cap de setmana dues funcions (dissabte a les 20h i diumenge a les 18h) de la comèdia 'La cabra' d'Edward Albee, un clàssic del teatre contemporani que posa sobre la taula els límits de la tolerància. El muntatge, interpretat per Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Jordi Martínez i Roger Vilà, ja ha exhaurit les entrades per les dues sessions (amb l’aforament al 50%).

Martin acaba de guanyar el premi Pritzker, considerat el Nobel d'arquitectura, i a més té l'encàrrec culminant de la seva carrera, la creació d'una ciutat sencera al bell mig del desert. A més a més, gaudeix d'una vida envejable, al costat de la seva esposa Stevie, una dona intel·ligent, atractiva i empàtica, i el seu fill Billy, un jove sensible que mira els seus pares amb una admiració inqüestionable. Són una família nord-americana perfecta, d'esquerres, harmoniosa i triomfadora.

Però des de fa uns mesos Martin guarda un secret que el tortura i que només s'atrevirà a confessar al seu vell amic Ross, un famós periodista amb qui té una amistat indestructible de més de 50 anys de complicitats.

La confessió de Martin obrirà una porta bestial, generant una crisi a les seves vides que mai haurien pogut imaginar.

Durant l’espectacle s’aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l’aforament i l’ús de mascareta durant tota la funció.