Gerard Quintana presentarà el divendres 18 de juny, a les 7 de la tarda, a la casa La Granja d'El Mujal, el seu últim llibre, la novel·la L'home que va viure dues vegades, guardonat amb el darrer Premi Ramon Llull. L'acte, amb la presència del músic manresà Natxo Tarrés, l'organitza la llibreria Cal Cisteller de Navàs.

Quintana, que ja s'havia estrenat en la literatura publicant Entre el cel i la terra amb l'editorial Columna, explica en la seva nova incursió en la literatura la història de Salvador Martí, qui "haurà d'enfrontar-se al destí per l'herència enverinada del seu pare". Una obra que tracta sobre "les segones oportunitats, l'amor incondicional més enllà de la vida, dels somnis i aquells imprevistos que sacsegen", explicava l'autor en el moment de fer-se públic el premi. La novel·la guanyadora del Ramon Llull, amb una dotació de 60.000 euros, es va publicar el 3 de març amb Columna.

La novel·la comença a Eivissa el 1999. La Maria i els seus fills, l'Àngel i l'Alba, de cinc i set anys, arriben a la platja després de saber que el vol del seu pare, el Salvador Martí, ha estat cancel·lat i que torna amb un altre avió a la nit. El que passarà en aquella cala, explicava Quintana, ho canviarà tot.