El proper Toc de teatre del Kursaal portarà a Manresa la versió escènica de la novel·la Canto jo i la muntanya balla, d'Irene Solà. Així mateix, des de setembre i fins al desembre també es podran veure a la sala gran de l'equipament de la capital bagenca les obres Filumena Marturano, Travy i 53 diumenges.

L'abonament (76 euros) es posarà a la venda el dia 4 de setembre a les 10 h, tant a les taquilles com a la web www.kursaal.cat, mentre que les entrades individuals es podran adquirir el mateix dia a partir de les 11 h. Els tiquets per veure Filumena Marturano i 53 diumenges costaran 28 euros, i la resta 26.

53 diumenges. 25 i 26 de setembre. Direcció i autoria de Cesc Gay. Interpretació de Pere Arquillué, Cristina Plazas, Lluis Villanueva i Àgata Roca. Comèdia sobre tres germans que queden per sopar i parlar del pare, que s'està fent gran. La trobada, però, no serà gens tranquila, tot el contrari, esdevindrà una discussió de tres setmanes.

Filumena Marturano. 23 i 24 d'octubre. D'Eduardo de Filippo. Direcció d'Oriol Broggi. Amb Clara Segura de protagonista, l'obra parla en clau napolitana de la petjada que deixa l'amor i de les direccions no sempre controlables que pren.

Travy. 20 i 21 de novembre. De Pau Matas i Oriol Pla. Espectacle de clowns amb Oriol Pla dirigint i actuant amb la seva germana i els seus pares. Una comèdia tendra i hilarant.

Canto jo i la muntanya balla. 11 i 12 de desembre. Dramatúrgia de Clàudia Cedó, direcció de Guillem Albà i Joan Arqué i música de Judit Neddermann. Adaptació de la novel·la de títol homònim de l'escriptora osonenca Irene Solà. Un híbrid entre teatre de gest, text i música en directe.

De cadascuna de les obres se'n farà una funció el dissabte a les 20 h i una altra el diumenge a les 18 h.