Si els programadors el Cerdanya Music Festival van dissenyar el cartell pensant en totes les edats, ja estan en pau amb els joves i adolescents. La cantant, sortida de la factoria Operacion Triumfo, Aitana ha protagonitzat aquest divendres al vespre el primer bany de masses del festival en un concert en què el públic jove entregat, principalment femení, i la mateixa cantant han establert un compromís mutu de fidelitat.

Entre cançó i cançó, que els assistents van demostrar saber-se al peu de la lletra, la cantant de Sant Climent de Llobregat va adreçar-se a la platea plena per fer confessions i explicar històries familiars que van accentuar la complicitat amb les fans. La jove estrella pop, nascuda el 1999, va estar acompanyada d'una banda de cinc músics que van oferir un ventall ampli de ritmes i ambients des del rock dur a la cançó melòdica per acabar configurant un concert a estones potent i a estones íntim repassant els temes dels seus dos àlbums.

La sessió es va anar convertint en una escalada d'emocions que, una hora i mitja i dos visos després, va esclatar en una catàrsi que va amenaçar de fer saltar pels aires els protocols Covid. Amb un públic que volia aixecar-se i saltar, Aitana va afirmar sentir-se molt feliç i sorpresa de poder tocar en l'entorn natural de la Cerdanya i es va acomiadar de l'escenari amb un "espero tornar".