La represa de la temporada teatral a Manresa portarà l’estrena de l’obra Play Strindberg, de Friedrich Dürrenmatt, una producció d’Els Carlins que es podrà veure els dies 4 de setembre, a les 20 h, i 5 i 12 del mateix mes, a les 19 h. Les localitats ja estan a la venda, al preu de 12 euros, a la plataforma entrades.elscarlins.cat.

Play Strindberg és una peça del reconegut dramaturg suís Friedrich Dürrenmatt que presenta tres personatges que conformen un triangle explosiu. L’Alícia és una actriu en decadència i l’Èdgar és un capità d’artilleria frustrat i malalt: ambdós viuen un matrimoni ple de retrets i enfrontaments psicològics. Un dia, apareix el Kurt, un cosí de l’Alícia a qui feia anys que no veien.

El trio interpretatiu està format per Àngels Torrens (Alícia), Pere Font (Kurt) i Joan Torrens (Èdgar), que també oficia com a director i autor de la versió que s’estrenarà a Els Carlins. El projecte sorgeix de la convocatòria realitzada per l’entitat manresana per donar sortida a muntatges de qualitat que siguin promoguts pels mateixos associats d’Els Carlins.