Des d'aquest dimecres ja es poden comprar les entrades dels espectacles de la 24a Fira Mediterrània de Manresa, que tindrà lloc del 14 al 17 d’octubre. Per tal de poder controlar l’aforament i evitar aglomeracions, tots els espectacles són de pagament amb preus "molt assequibles", segons l'organització del certamen. Els espectacles programats a la Taverna de la Fira i també a tots els espais exteriors, com són la Plaça de la Fira, el Pati de l’Anònima i el Pati del Kursaal, tenen un preu de 2 €. La resta estan a la venda per 5 €, amb entrada anticipada, i 10 € si l’entrada es compra el mateix dia de l’espectacle. Es poden adquirir en el següent enllaç.

Programació artística en viu

Enguany la Fira Mediterrània celebrarà en format presencial totes les activitats artístiques programades, tot i que per tal de poder garantir les mesures de seguretat que marquen les autoritats sanitàries, l’aforament dels espais d’actuació novament s’ha vist reduït respecte les edicions anteriors a la pandèmia. És per aquest motiu que, per tal de poder controlar l’aforament, cal comprar entrada per anar a veure tots els espectacles programats.

Abonaments a 15 euros

A més, i en la línia de facilitar l’accés a tot els espectacles, la Fira ha creat diferents paquets de contingut que permetran veure quatre espectacles de pagament pagant l’entrada de només tres, a un preu de 15 €. En total, la Fira ofereix quatre abonaments de temàtica diferent.

  • L’”Abonament de dansa” inclou l’entrada per anar a veure Todas las noches, de Sara Cano i Vanesa Aibar; SunBenSitting, de l’austríac Simon Mayer; El Movimiento Involuntario, de Lara Brown, i TRA, TRA, TRA – Tradició, transmissió, traïció, d’Explicadansa, amb Beatriu Daniel i Toni Jodar.
  • L’”Abonament d’arts escèniques”, inclou accés per anar a veure Cia. La Reforma, de les Illes Balears, que presenta Una flor no fa estiu / Versió lliure de La flor romanial; Com un Llum, amb l’obra Sarafeig, anàlisi semàntica de l’amor; Vivian Friedrich, amb l’espectacle de circ, músic i teatre, Kristall Bohème [Excavación anónima], i la Glòria Ribera, amb Parné.
  • L’”Abonament d’arrel” permet assistir a Canigó, de Manel Camp i l’Esbart Dansaire de Rubí; La difícil senzillesa, de l’Esbart Marboleny; Fora N9U, de l’Esbart Sant Martí de Barcelona, i Una mirada al passat: “De l’oblit al faristol: El ressò de les Bandes de les Mines”, de la banda de la FCSM i la Banda Vila de Falset.
  • L’”Abonament de música” inclou entrades per als concerts de Celeste Alías, que presenta TRANQUILA. Celeste canta Chavela; el valencià exlíder d’Obrint Pas Xavi Sarrià, amb l’espectacle No s’apaguen les estreles; Almanac, 40 anys, homenatge al mític grup La Murga, i Libérica (feat. Antonio Lizana), darrer projecte de Manel Fortià.
  • L’”Abonament mediterrani”, que barreja diferents disciplines, permet anar a veure el duet de cant a cappella i electrònica Tarta Relena, que presenta nou disc, Fiat Lux; l’estrena del darrer espectacle del ballarí Pol Jiménez, Lo faunal; l’estrena de la instal·lació de Martí Sancliment Khaled: camí de refugi, i l’afropop de la guineana Nakany Kanté amb so de cobla.