Tornen a la Mediterrània l’Estepa, l’Humus i la Mostra de Grups Amateurs de Teatre. El Circuit Estepa Mediterrània, que organitza Cases de la Música, inclourà les actuacions de joves artistes becats dins del Programa de Suport a la Creació: el manresà cantant i guitarrista de The Skyland i Àuria Franch, Borja Olalla; la cantant, autora, lletrista i compositora Raquel Lúa, i el grup de Mataró Svart Vin. Actuaran dissabte 16 d’octubre (20 h) a l’Escenari de Cases de la Música, ubicat a la Plaça de la Fira (Plaça Porxada). L’oferta de l’Estepa es completa amb l’actuació suspesa del Vibra Festival d’Ana Tijoux, dissabte 16 d’octubre a les 21.30, a la Sala Stroika.

L’Humus Mediterrani, promogut per D’Arrel, inclourà tres propostes: Romaní, La Puça i Es Gall de sa Pastera. Els concerts tindran lloc a la Plaça de la Fira, divendres 15 d’octubre (20 h).

Pel que fa a La Mostra de Grups Amateurs de Teatre de la Catalunya Central, que organitza la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, inclourà les obres Play-off, del grup de Sant Feliu de Codines Deixalles 81; Lapònia, de l’ACR Fals; Sospitós habitual, del grup manresà Paranys, i Escac i mat, dels terrassencs Qollunaka Teatre. La Mostra teatral tindrà lloc a la Sala Els Carlins, els dies 16 i 17 d’octubre.