El youtuber manresà Jordi Wild ha aprofitat el seu podcast setmanal, 'The Wild Project', per posar sobre la taula el debat del català a les aules. El creador de continguts ha fet un discurs en defensa de la llengua al seu canal de YouTube, demanant respecte per l'idioma. "Deixeu-nos que a les escoles aprenguem català, si no, desapareixerà. Hi ha algun problema amb això?", ha preguntat, tal com es pot veure al vídeo publicat per l'usuari @jmangues a Twitter.

En aquest sentit, Wild ha recordat que l'ús del català no implica que el castellà no tingui un paper clau en el dia a dia de les escoles. "A Catalunya, encara que a les aules ens ensenyin en català, aprenem bé el castellà. El sabem parlar perfectament", assegura. Per aquest motiu, considera que ambdues llengües conviuen al territori. "El bilingüisme funciona de meravella", ha subratllat Jordi Wild.

El manresà també ha reflexionat al podcast 'The Wild Project' sobre l'ús de la llengua en el dia a dia i sobre les tendències de consum de cultura, literatura i oci. "Les pel·lícules les veiem en castellà, els youtubers i streamers els gaudim en castellà. El nostre món d'entreteniment és en castellà", explica. "Voleu que desaparegui? No em contesteu perquè sé quina és la resposta de molts", s'ha preguntat.