Els nous Jan i Júlia, protagonistes del Servei educatiu del Kursaal, sortiran aquest proper dissabte d’entre les 21 persones que faran el càsting presencial a la sala petita del teatre Kursaal. En total es van rebre 54 candidatures de joves d’entre 16 i 25 anys amb coneixements de cant i interpretació, i se n’han escollit 21 per fer les proves de dissabte. Els nous protagonistes prendran el relleu dels actors Albert Ruiz i Sílvia Blavia que s’acomiaden, al cap de deu anys, dels germans protagonistes.

El càsting consistirà en què cada candidat/candidata haurà de cantar 3 cançons i també interpretar un petit fragment de l’espectacle «El meu primer Nadal al Kursaal». D’entre les 21 persones que participaran al càsting, hi ha només 5 nois. D’entre els 54 currículums presentats inicialment ja hi havia també una majoria de noies i només 8 nois.

Els nous Jan i Júlia debutaran aquest Nadal amb l’espectacle «El meu primer Nadal al Kursaal», que es programa en una desena de funcions a la sala petita del teatre Kursaal.