El teatre Kursaal de Manresa acollirà el dia 23 d’aquest mes una nova edició de l’acte de lliurament dels Premis Regió7, que per 21ena vegada reconeixeran el talent, el compromís social i l’esperit emprenedor de les comarques de la Catalunya central.

L’acte tindrà lloc a les 8 del vespre i comptarà amb la presència d’una àmplia representació del món polític i cívic de l’àmbit de Regió7. S’hi lliuraran els premis Ambaixador, Empresa, Esports, Cultures, Comunicació, Actius Socials i Ciència i Tecnologia. Enguany han format el jurat Gonçal Mazcuñán, Valentí Martínez, Josep Maria Descals, Albert Cots, Àngels Freixanet, Delfina Corzán, Ramon Segués, Anna Solsona, Fèlix Noguera, Xavier Obradors, Enric Martí, Jordi Molet i Marc Marcè, tots membres del Consell Assessor. El jurat ha valorat una relació de candidats elaborada pels responsables de la redacció del diari i per les entitats que han volgut participar en el procés.

Al marge, es lliurarà també el premi Tendències, que reconeix una promesa del món de la cultura i que té un jurat propi.

Els respectius veredictes es publicaran la setmana abans de la celebració de l’acte.

Les persones interessades a assistir-hi poden aconseguir una localitat entrant a la web del teatre kursaal.cat. En aquest espai hom pot registrar-se i descarregar-se una entrada, que se li adjudicarà de manera que tots els assistents registrats tindran un seient assignat. Atès que la normativa covid ja no limita els aforaments dels equipaments culturals, es disposa de totes les localitats. Al final de l’acte, se servirà un piscolabis.

El lliurament de premis d’enguany serà el 21è que organitza el diari. El primer es va celebrar el 1987, sota la denominació «Els 7 de Regió7». Des de llavors, s’han succeït edicions en diferents formats. En l’etapa actual se celebra ininterrompudament des del 2007, els primers anys a l’auditori Plana de l’Om i, des del 2019, al teatre Kursaal.