El projecte de la UPC i l’Ajuntament de fer un gran campus tecnològic a Fàbrica Nova, iniciativa que es va presentar públicament aquest dilluns, ha de servir per retenir talent, va assegurar l’alcalde de Manresa, Marc Aloy, durant el lliurament dels premis Regió7.

«Som un territori de talent», va afirmar després de repassar tots els premiats, «un talent que que no podem deixar escapar». El nou campus universitari ha de servir per això. «Estem conjurats a tirar-ho endavant» amb «la suma de tots els esforços».

Dels guardons va dir que posa de manifest el compromís del diari amb el territori . També va manifestar que Regió7 té un paper clau no tan sols a l’hora de generar notícies sinó també opinió. Va afirmar que en plena era de les xarxes socials és necessari un periodisme «seriós, responsable i professional» que ha de ser «crític i contribuir a generar territori».

Aloy es va mostrar especialment satisfet amb el reconeixement al Servei d’Informació i Atenció a les Dones Montserrat Roig, el SIAD, que és municipal, i que ha fet 25 anys. «És un servei pioner i una demostració que som una ciutat de referència en aquestes polítiques».