Més d’un centenar d’alumnes de l’Aula de Teatre de l’Aula d’Arts Escèniques del Kursaal oferiran aquest divendres, a les 7 de la tarda, un petit muntatge previ a l’encesa dels llums de l’arbre de Nadal, que com cada any estarà instal·lat al pati del Kursaal durant aquestes festes nadalenques.

Els alumnes de bona part dels cursos de l’Aula d’Arts Escèniques del Kursaal inauguraran l’arbre de Nadal gegant del Kursaal amb una petita mostra de teatre i cançons nadalenques, una activitat oberta al públic i per la qual caldrà assistir amb mascareta, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.

L’encesa de l’arbre de Nadal tindrà lloc el dia abans de l’inici de la campanya de venda d’entrades per a la temporada gener-juny 2022. I és que dissabte, 4 de desembre a partir de les 10 del matí es posarà a la venda el Toc de Teatre a taquilles i per internet (www.kursaal.cat) i, a partir de les 11h, també les entrades soles de més de 60 espectacles.

Pel que fa a les taquilles del Kursaal, amplien horaris per aquestes festes nadalenques. Així, les taquilles estaran obertes com sempre d’11h a 13h del matí i, a les tardes (el dies 21, 22 i 23 i 27, 28, 29 i 30 de desembre i 3 i 4 de gener) de 17 a 20:30 h, excepte els dies de Nadal i Sant Esteve i Reis, que estarà tancat. El dia 24 de desembre i el dia 5 de gener l’horari serà de 17h a 20h.