Aquest dissabte es posarà a la venda tota la nova temporada d’espectacles que entre els mesos de gener a juny de 2022 es podran veure al teatre Kursaal, teatre Conservatori i Espai Plana de l’Om. A partir de les 10 del matí ja es podrà comprar l’abonament del Toc de Teatre i a partir de les 11h, tota la resta de la programació, tant a la web kursaal.cat com a les taquilles del teatre.

Pel que fa a l’abonament del Toc de Teatre, inclourà 4 grans muntatges: ‘Les Irresponsables’ de Javier Daulte (5 i 6 de març), ‘Començar’ de David Eldridge (2 i 3 d’abril), ’El pes d’un cos’ de Victoria Szpunberg (30 d’abril i 1 de maig) i la comèdia ‘Una teràpia integral’ de Cristina Clemente i Marc Angelet (21 i 22 de maig). El preu de l’abonament serà de 76€. I cada obra per separat tindrà un preu de 26 euros, excepte ‘Les Irresponsables’, que costarà 28 euros.

També es podran comprar entrades una dotzena d’obres teatrals més a la sala gran, com el musical ‘La filla del mar’ de LaBArni Teatre (9 de gener), ‘Una noche sin luna’ amb Juan Diego Botto (16 de gener), ‘Història d’un senglar’ amb Joan Carreras (23 de gener), ‘L’oncle Vània’ (25 de febrer), ‘Mare de sucre’ de Clàudia Cedó (23 d’abril).

A més, es posaran a la venda els tiquets per assistir a concerts com els de Rosario (30 de gener), Pasión Vega (27 de febrer), Sopa de Cabra (11 de febrer), Roger Mas (18 de febrer), Albert Pla (25 de març) o l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu (3 de juny).

Així mateix, estaran disponibles tots els espectacles i concerts dels cicles de Gent Gran (major de 65 anys), Platea Jove, 3/4 de Música, Club de la Cançó, Cicle d’Arrel, Gust de Jazz, Petit Kursaal i Imagina't. Igualment, es podran fer abonaments de Sala Petita i el Toc Obert.

Les entrades es podran comprar a les taquilles del Kursaal (per a una millor organització, es donaran números a partir de les 8 h al mateix teatre) i també per internet a www.kursaal.cat. Les entrades d’’Mayumana’ i les òperes ‘Rigoletto’ i ‘Don Pasquale’ ja estan a la venda.