Manresa torna a acollir un rodatge cinematogràfic aquesta setmana. Ara és el torn de l’spin-off de Bird Box (en castellà «A ciegas»), que protagonitzaran Mario Casas i Michelle Jenner.

És per aquest motiu que des de les 7 del matí fins a 2/4 de 6 de la tarda d’avui i demà hi haurà algunes afectacions de mobilitat en alguns vials manresans.

En el moment del rodatge (que es farà en espais interiors en alguns edificis de la zona afectada) es faran talls de trànsit puntuals de vehicles i vianants al carrer a Sant Domènec, a la plaça de Fius i Palà i a la Baixada de la Seu.

També hi haurà reserves d’estacionament per a vehicles tècnics als carrers de Jaume I, de Mestre Blanch, a la Muralla de Sant Domènec, a les places del Mercat i de Fius i Palà i, finalment, a la Baixada de la Seu i al parc de la Seu.

El film Bird Box es va estrenar a Netflix el 2018, amb Sandra Bullock en el paper principal. Ara, aquell univers s’expandeix amb un nou títol que manté els productors, Dylan Clark i Chris Morgan, però que tindrà un repartiment espanyol.

Els escriptors i directors de la nova pel·lícula seran Alex i David Pastor, coneguts per films com Hogar i Carriers.