Manresa tornarà a ser un plató d'una nova producció audiovisual, en aquest cas del 24 al 26 de gener. Es rodarà 'Sin huellas' amb Carolina Yuste (Badajoz, 1991) i Camila Sodi (Mèxic, 1986) com a protagonistes. És una sèrie espanyola original d'Amazon Prime Video sobre dues dones socialment marginades sospitoses d'un assassinat.

Yuste compta amb un Goya com a millor actriu de repartiment per la pel·lícula 'Carmen i Lola'. En el cas de la mexicana, se la coneix per algunes pel·lícules com 'Niñas Mal', 'Déficit' o la telenovel·la 'A que no me dejas'.

Manresa esdevé un espai de pel·lícula

És la tercera producció que es grava a Manresa en els últims quatre mesos. La ciutat va transformar-se en Los Angeles pel rodatge de 'Marlowe' amb Liam Neeson i també va convertir-se en la localització perfecta per gravar interiors per a 'Bird Box' amb Mario Casas i Michelle Jenner.

Diversos punts propers a l'avinguda de les Bases permetran a la productora No Traces la Serie SL rodar imatges que formaran part dels 8 episodis de 40 minuts de duració de 'Sin huellas'. L'Ajuntament, conseqüentment, ha avisat que hi haurà algunes interrupcions en la circulació.

Afectacions a la mobilitat

Es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Pere Vilella entre el carrer Concòrdia i carrer Bernat de Cabrera. A més, durant tot el dia es prohibirà d’estacionament a diversos trams dels carrers Pere Vilella, Bernat de Cabrera i Concòrdia. 

A banda del rodatge d’escenes exteriors al carrer Pere Vilella, durant els dies 24, 25 i 26 de gener es gravaran també escenes interiors a edificis de la zona. Per tant, durant la setmana hi haurà també reserves d’estacionament per als equips i vehicles de la productora en alguns espais de l’avinguda de les Bases i carrers Mossèn Serapi Ferrer i Flor de Lis.