Jo Jet i Maria Ribot (JJMR) publiquen demà Estol, el senzill que serveix d’avançament del nou treball del duet bagenc, que es titularà Trivial i que veurà la llum a la tardor. Un tema que abraça «l’estètica lofi hip-hop i el bedroom pop» –sense artificis, buscant el primigeni però més urbà– i que vol ser l’inici d’una nova etapa de JJMR. Un nou disc treballat «colze a colze» amb la producció de Sr. Chen i amb un equip creatiu format per Ignasi Ávila, Elisabet Mateu, Queralt Guinart i Berni Puig, entre d’altres.

El duet va debutar el 2014 amb Viatges i flors (2014), una declaració de pop emocional i poesia narrativa construït amb guitarres i dues veus. Dos anys després publicaven Lliure o descansar (2016), en el qual els artistes van comptar amb la producció de Jordi Casade-sús i Mau Boada, així com el suport de l’equip del Konvent, que s’ha mantingut en les obres posteriors com Mantra (2018).

Amb sant llorenç (2020), Jo Jet i Maria Ribot, amb el seu tercer company en concòrdia, el bateria Josep Cordobés, van ser els primers artistes a reestrenar el Kursaal amb el seu directe després de l’aturada per la pandèmia, el juliol del 2020.