La mezzosoprano Mireia Pintó, el pianista Manel Camp i l’artista multidisciplinari Ivan Labanda oferiran l'espectacle 'Cançons de pel·lícula' el diumenge 3 d’abril al Teatre Conservatori de Manresa. Serà un esdeveniment únic en el marc de la Gala del Premi Simeó Selga que organitza el Rotary Club de Manresa-Bages. En el decurs de la gala es lliurarà el 20è Premi Simeó Selga a Cultura del Bé Comú i La Codornella.

Després d’un parèntesi obligat de dos anys a causa de la pandèmia, el Rotary Club de Manresa-Bages torna a celebrar la Gala del Premi Simeó Selga, que enguany arriba a la tercera edició amb un espectacle que tindrà de protagonista la música de cinema i l’humor i que s’ha creat expressament per a l’ocasió. L’entitat ha apostat per dos músics del territori de gran prestigi com són Mireia Pintó, mezzosoprano amb una intensa carrera operística, i Manel Camp, pianista i compositor especialista en música moderna i jazz, que actuaran plegats per oferir un atractiu programa dedicat a Broadway. Els acompanyarà Ivan Labanda, artista multidisciplinari conegut sobretot per la seva participació en el programa de TV3 Polònia i en diversos espectacles musicals, que posarà el toc d’humor i també musical en la gala.

Les entrades es poden adquirir a les taquilles del Teatre Kursaal o través de la pàgina web del Teatre Kursaal a un preu de 25 euros.

 

Compromís social

La tercera Gala del Premi Simeó Selga continua amb una clara vocació benèfica i de compromís social. En el decurs de l’esdeveniment es lliurarà el 20è Premi Simeó Selga a Bé Comú i La Codornella, cooperatives manresanes que han guanyat el guardó per al projecte 'Llums a l’ombra', proposta que vincula art, inclusió social i reciclatge al Centre Històric de Manresa.

El premi està dotat amb 6.000 euros, que es financen amb la col·laboració de diferents empreses i entitats i també els beneficis derivats de la gala, amb la qual es ret homenatge al pediatre i activista manresà Simeó Selga.

El Rotary Club de Manresa-Bages va apostar el 2019 per donar un nou format al Concert de Reis i celebrar la primera edició de la Gala Simeó Selga, que va ser tot un èxit i que per aquest motiu ha tingut continuïtat.