El nou disc d'Els Pets es dirà '1963' i arribarà el 29 d'abril

El nom fa referència a l'any de naixement dels tres músics, Joan Reig, Lluís Gavaldà i Falin Cáceres

Els membres d'Els Pets

Els membres d'Els Pets / Cedida a l'ACN per Judit Sabaté

ACN

'1963'. Així es dirà el nou disc d'Els Pets, que es publica divendres 29 d'abril. El títol fa referència a l'any de naixement dels tres músics del grup de Constantí, Lluís Gavaldà, Joan Reig i Falin Cáceres, i resumeix l'esperit de l'àlbum: cançons fetes des del present després de tota una vida tocant plegats. La idea serveix de fil conductor de la música -amb composicions inspirades en la 'new wave' britànica però amb mirada contemporània- i de les lletres –que sense renunciar al costumisme dels últims discs, recupera el punt irònic i descregut dels seus orígens-. '1963' (RGB) l'ha produït Joan Pons (El Petit de Cal Eril) al seu estudi de Guissona, i els fans en tastaran un petit avançament el 8 d'abril amb el senzill 'Ulls com piscines'.

La portada del nou disc d'Els Pets, '1963', obra del dissenyador gràfic Gerard Joan

La portada del nou disc d'Els Pets, '1963', obra del dissenyador gràfic Gerard Joan / Cedida a l'ACN per Gerard Joan

Pel que fa a l’estètica visual, la portada del disc és obra del dissenyador gràfic Gerard Joan.

La gira de presentació de '1963' començarà al Festival Strenes de Girona amb les entrades exhaurides i ja ha anunciat dates a Mallorca, Viladecans, Reus, Calella, Cambrils i Puigcerdà.

Ara fa quatre anys de la publicació del darrer disc d'Els Pets. L'any 2018 el grup va llençar 'SOM' (RGB Suports), el seu setzè àlbum. '1963' és el disc que en fa disset, després de 33 anys de cançons i concerts a la seva esquena.