Chanel ho ha donat tot representant Espanya a la final del Festival d'Eurovisió 2022. La cantant ha brillat amb llum pròpia amb 'SloMo', aconseguint que el PalaOlímpic de Torí, seu d'aquesta edició del concurs musical, caigués per complet amb l'espectacular número que ha ofert sobre el seu escenari.

En els tres minuts de la seva actuació, l'olesana ha realitzat una de les seves millors actuacions des que va arribar a la ciutat italiana, creixent-se amb un número amb bastants canvis respecte al que va mostrar al 'Benidorm Fest', especialment en el tram final. En línies generals, l'artista ha tornat a demostrar la seva excel·lent versatilitat a l'hora de ballar i cantar simultàniament durant el número.

A més del vestit confeccionat pel dissenyador cordovès Colom Spain, el vermell i el groc de la bandera del nostre país han estat present en una actuació que salva el problema del 'Sol cinètic' de l'escenari. Els canvis en la instrumental de la cançó, els ventalls i la pirotècnia també han format part d'aquesta prova en la qual Chanel i el seu cos de ball (Exon Arcos, Josh Huerta, Pol Soto, Raquel Caurín i Ria Pérez) han tornat a brillar.

Durant els 3 minuts d'actuació de la realització del 14 de maig, s'han utilitzat un total de 18 càmeres de les 24 disponibles en el xou, i més de 70 plans que han posat el focus en el talent, l'energia i el magnetisme de la representant espanyola a Eurovisió.