La representant d'Espanya al Festival d'Eurovisió 2022, Chanel Terrer, acumula el 17% de les possibilitats de guanyar el certamen europeu en la final que se celebra aquest dissabte 14 de maig a la ciutat de Torí (Itàlia).

Segons ha informat aquest divendres Sportium, Chanel tindria assegurada la seva presència entre els cinc primers llocs del certamen i, en aquests moments, es troba en segona posició, superant el setè lloc de Rosa López en 2001 amb 'Europe's living a celebration' i el sisè de David Civera, qui va defensar 'Digues-li que la vull'.

De confirmar-se les previsions dels usuaris, l'olesana, amb el seu SloMo, obtindria el millor resultat d'Espanya en el Festival d'Eurovisió en tot el segle XXI. La candidatura espanyola, segons les primeres estimacions, serà solament superada per Ucraïna, amb un 65,6% d'opcions d'alçar-se amb la victòria. A Chanel li segueix Itàlia amb un 4% d'opcions de guanyar; el Regne Unit amb un 3%; i Suècia amb un altre 3%.

Finalment, els experts de la plataforma d'apostes rebaixen les expectatives de la candidatura espanyola i la situen en la cinquena posició del rànquing. En aquest cas, Ucraïna seria la guanyadora amb una quota d'1.40, seguida del Regne Unit (6.55), Suècia (8.00), Itàlia (10.00) i Espanya (15.00).