El teclista i membre fundador de la banda Depeche ModeAndy Fletcher, va morir aquest dijous als 60 anys, segons ha anunciat el grup a les seves xarxes socials. "Estem impactats i plens d'aclaparadora tristesa per la mort prematura del nostre estimat amic, membre de la família i de la banda", ha escrit la mítica formació en una piulada a Twitter.

Els pares de temes com 'Enjoy the silence' i 'Personal Jesus' recorden Fletch com una persona que "tenia un cor d'or i sempre hi era quan necessitaves suport, una conversa animada, riure una estona o una cervesa freda".

A més d'informar sobre la mort (la causa encara no s'ha fet pública), els companys de Fletcher també han enviat unes paraules especials a la seva família i han demanat que "es respecti la seva privacitat en aquest difícil moment".

El teclista va fundar Depeche Mode a Basildon, al comtat d'Essex (est d'Anglaterra) el 1980 i fa dos anys va ingressar al Saló de la Fama del rock. La banda, que ha venut més de 100 milions de discs a tot el món, va publicar els seus grans èxits a les dècades de 1980 i 1990, amb cançons com 'Just can't get enough'. Quaranta anys després, encara es mantenen en actiu tot i que Fletcher ja no va poder participar en els concerts que han fet els darrers mesos.