Llívia acollirà durant deu dies la segona edició del Cerdanya Music Festival. El certamen arranca aquest dimecres a les 21 hores amb el concert de Fangoria i s'allargarà fins al pròxim 20 d'agost. Loquillo serà l'encarregat de tancar la proposta escènica que aplegarà més d'una desena d'artistes. Aquesta és la programació del festival.

10 d'agost: Fangoria

Fangoria presentarà a l'escenari de Llívia el seu nou EP Edificaciones Paganas, un homenatge als gratacels, les torres d'apartaments, els blocs de pisos…

11 d'agost: Sara Baras

Ball, música, vestuari, llums, textures… Sara Baras oferirà tots aquests elements al festival en una proposta flamenca amb ànima de bolero.

12 d'agost: God Save the Queen

Amb més de vint anys de trajectòria i el mèrit de ser, en paraules de Rolling Stone, la «millor banda tribut del món», el grup argentí recrea al mil·límetre les actuacions d'una de les bandes més populars de tots els temps. God Save The Queen tornen amb un espectacle de celebració dels 50 anys de la banda mare.

13 d'agost: Stay Homas

Stay Homas han sabut establir-se com un dels grups emergents més consolidats del panorama musical internacional. Amb el seu primer disc,Agua (Sony Music, 2020), apareixen a la llista dels 10 àlbums més venuts a l’Espanya durant el 2020, aconseguint casi 800 mil oients mensuals a Spotify.

14 d'agost: Flower Cerdanya Power

L'essència hippie amb mítics temes dels anys 60,70 i 80 arriba al Village del Cerdanya Music Festival amb la festa "Flower". La proposta estarà amenitzada amb la música d'un discjòquei i The Crabtones.

15 d'agost: Guitarrica Delafuente

Álvaro Lafuente, o més conegut com Guitarricadelafuente aterra al Cerdanya Music Festival amb la seva inseparable guitarra acústica per oferir un espectacle fascinant i seductor.

16 d'agost: Kool & the Gang

Gràcies a cançons icòniques com Celebration, Cherish, Jungle Boogie, Summer Madness i Open Sesame, la banda Kool & the Gang han rebut dos premis Grammy, set premis American Music Awards, 25 èxits Top Ten de R&B, 9 èxits Top Ten Pop i 31 àlbums d'or i platí.

17 d'agost: Joan Dausà

Després de tres anys de silenci discogràfic, Joan Dausà torna amb Ho Tenim Tot. Un nou disc vitalista i optimista que torna a comptar amb la producció de Santos&Fluren, i que consagra de manera definitiva al de Sant Feliu de Llobregat.

18 d'agost: Raphael

Raphael, l'astre de la cançó melòdica, torna als escenaris per presentar la seva aclamada gira 'Raphael 6.0', amb què celebra 60 anys com un dels principals artistes de parla hispana.

19 d'agost: Niña Pastori

Niña Pastori celebrarà els seus 25 anys de trajectòria artística a l'escenari de Llívia. Des que als 8 anys es pugés per primera vegada a un escenari i amb tan sols 12 es fixés en ella el gran Camarón de la Isla, ha consolidat un segell personal i inconfusible.

20 d'agost: Loquillo

La personificació de la rock star espanyola serà l'encarregat de tancar el festival. Loquillo presentarà al Cerdanya Music Festival el seu nou àlbum, Diario de una tregua.