Rosalía segueix fent-se un lloc en el panorama internacional i aquesta matinada s'ha endut el premi a la millor edició de videoclip dels MTV Video Music Awards 2022 per 'Saoko'. La cantant va llençar-lo al març pocs dies abans de publicar l'àlbum 'Motomami' i va causar impacte perquè hi apareix al costat d'un grup de noies en motos de gran cilindrada fent acrobàcies en una ciutat d'extrarradi nord-americana. Rosalía també optava al guardó a la millor col·laboració pel videoclip de 'La fama', gravat al costat del canadenc The Weeknd, però el premi ha estat per l'aliança entre Lil Nas X amb Jack Harlow. El vídeoclip de Taylor Swift de la cançó 'All too well' ha estat proclamat com el millor d'aquest any.

El recordat videoclip de 'Saoko' s'ha emportat un dels premis dels MTV Video Music Awards 2022, que s'han lliurat aquesta matinada a New Jersey. El jurat ha premiat un vídeo que va dirigir Valentin Petit i que il·lustrava aquest particular homenatge musical de Rosalía al 'reggaeton'. L'extraradi urbà, les motos de gran cilindrada i les seves pilots n'eren els protagonistes.

Rosalía no ha tingut la mateixa sort amb el videoclip de 'La fama', que havia estat nominat en la categoria de millor col·laboració. La de Sant Esteve Sesrovires el va fer en col·laboració amb el canadenc The Weeknd. També hi optaven, entre altres, el vídeo de 'Cold heart', on col·laboren Elton John i Dua Lipa. Però el premi ha estat per 'Industry Baby', un videoclip de Lil Nas X amb Jack Harlow.

El premi principal de la nit ha estat per la cantant Taylor Swift i el seu videoclip de 'All too well', millor videoclip de l'any. Bad Bunny ha estat reconegut com a millor artista i Billie Eilish ha guanyat l'MTV Video Music Award a la millor cançó ('Happier than ever').

MTV ja ha premiat anteriorment a Rosalía: va guanyar el premi MTV Europe Music Awards (EMA) a la millor col·laboració de l'any per 'Con Altura', el seu single amb J Balvin, el 2019, i la seva col·laboració musical amb Billie Eilish, 'Lo vas a olvidar', es va endur el premi MTV al millor vídeo llatí de l'any el 2021.