RTVE ha escollit l'olesana Chanel Terrero per ser la intèrpret de la cançó oficial de la Selecció Espanyola per al Mundial de Qatar. L'anunci s'ha fet aquest dijous a la nit durant l'emissió del programa musical Dúos Increibles de La 1. La cantant, que ha estat la representant de l'Estat al Festival d'Eurovisió 2022, ha revelat que el seu nou senzill s’anomena Toke i que aquest ha estat escollit per ser el tema que donarà suport a La Roja durant el Mundial de Futbol que se celebrarà del 20 de novembre al 18 de desembre a Qatar.

Un dia després de fer-ne l’anunci, la televisió pública ha revelat en una roda de premsa a Torrespaña que la cançó s’estrenarà el pròxim 25 d’octubre. “Estic en una situació de nervis 2.0” ha assegurat l’olesana durant la presentació, on ha afegit que tot i que aquest nou projecte no és igual a Eurovisió, "la sensació de masses és semblant". La cantant ha explicat que va compondre Toke a finals d’abril sense cap mena d’intenció que es convertís en l’himne de La Roja per al Mundial de Futbol. Tanmateix, Chanel ha afegit que es tracta d’una cançó que “té molta màgia” i ha fet broma dient que “els astres s’han alineat” per convertir-la en el tema oficial que acompanyarà la Selecció Espanyola a Qatar.

Respecte a la polèmica per la celebració del mundial a Qatar per la seva vulneració als drets humans, Chanel ho té clar: "Estaria molt orgullosa de portar el braçalet LGTBI". "Tinc molt clars els meus principis i com més lluny pugui portar el meu art, millor", ha afirmat l'olesana. 

"Chanel és una artista tremenda que comparteix amb nosaltres valors com la disciplina i l'esperit d'equip i que estem segurs que posarà les piles a l'equip", ha assegurat Luis Rubiales, president de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF), present també en la roda de premsa.

Gran sorpresa a les xarxes

La notícia va agafar ahir desprevinguts els usuaris de les xarxes socials, que es van mostrar sorpresos per la revelació. La setmana passada Chanel va obrir la capsa de les sorpreses i va anunciar la seva incorporació a l'equip de Sony Music i el llançament "imminent" del seu nou single, després de l'èxit mundial de SloMo. A les xarxes, l'artista va deixar un seguit de pistes sobre el seu nou treball, totes elles relacionades amb la lletra K. Molts usuaris han utilitzat la consonant per formular títols hipotètics de la nova cançó. Aquest dijous, l'artista ha posat fi a les especulacions i ha confirmat que el nom del seu pròxim senzill serà Toke i s'estrenarà a totes les plataformes digitals el 25 d'octubre.

Una cançó feta en equip i amb esperit d'equip

"És una cançó de masses, és perfecte per a l'ocasió" va comentar Chanel aquest dijous, després de revelar el nom de la cançó durant una pausa publicitària de Dúos Increíbles. Per a la creació del tema, la catalana ha comptat amb l'ajuda del compositor Leroy Sanchez i el coreògraf Kyle Hanagami. Ambdós van formar part de l'equip de Chanel durant la seva candidatura el passat mes de maig al festival d'Eurovisió. L'artista ha afegit que el senzill, així com va passar amb SloMo, contindrà una gran dosi de coreografia.

En els darrers dies, la cantant ha compartit a través de les xarxes socials vídeos on se la veu assajant amb el seu equip de ball, que inclou el collbatoní Pol Soto, per a poder gravar pròximament el videoclip oficial del tema, que es publicarà el pròxim 24 octubre.