La revista musical 'Rolling Stone' ha considerat 'El mal querer', de la cantant de Sant Esteve Sesrivires Rosalía, com a desè millor àlbum conceptual de la història. La publicació ha donat a conèixer aquest dimecres la seva particular classificació, que situa 'Good Kid, M.A.A.D City', de Kendrick Lamar, com a millor obra conceptual i inclou treballs com 'American Idiot', de Green Day; 'The Wall', de Pink Floyd; 'Tommy', de The Who; 'The Black Parade', de My Chemical Romance, i 'In The Wee Small Hours', de Frank Sinatra, entre els deu primers classificats.

D''El mal querer' en destaca la capacitat de Rosalía de capturar la intensitat i el drama de la relació amorosa tòxica que relata, inspirada en la novel·la occitana del segle XIII 'Flamenca'. També en valora que hi barreja R&B, hip-hop, efectes sonors com els sons de motors o de ganivets i música tradicional espanyola fruit de la seva formació acadèmica a l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

A la llista de 'Rolling Stone' també hi ha 'Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band', de The Beatles; 'The Rise And Fall Of Ziggy Stardust And The Spiders From Mars', de David Bowie; 'Kid A', de Radiohead; 'Lemonade', de Beyoncé; 'Seventh Son Of A Seventh Son', d'Iron Maiden, i 'Electra Heart', de Marina and the Diamonds, entre altres.