El cicle Quinze Vint-i-dos viurà la cinquena edició el proper mes de novembre amb tres propostes que uneixen diverses disciplines a càrrec d’intèrprets que no fan cap assaig previ. Les entrades per a cadascun dels tres diàlegs artístics són a la venda a la pàgina web manresa2022.cat i a l’Oficina de Turisme, al preu de 8 euros (12 euros el mateix dia a taquilla).

Les tres actuacions tindran lloc els dies 12, 19 i 26 de novembre a les 19 h. Per celebrar el cinquè aniversari, l’obertura serà un muntatge de creació i improvisació amb bona part dels participants en les primeres quatre edicions, que es farà al claustre del Museu de Manresa. Un globus aerostàtic farà de carpa per acollir un diàleg entre la dansa, el teatre, la música i el circ, amb la presència de la cantant Celeste Alías, els músics Dan Arisa, Joan Mas i Viviana Salisi, les ballarines Ariadna Guitart, Laura Isanta i Nàdia Pesarrodona, els actors Dani Ledesma i Tàtels Pérez i els artistes de circ Marc Ene i Anna Larrañaga. 

Les altres dues cites dels diàlegs tindran per escenari l’Espai Manresa 1522. La primera proposarà una trobada entre la pintura, la música i el circ, amb la pintora Lourdes Fisa, la pianista Laia Masramon i la contorsionista Marina Benites. En la segona, conversaran la música i la dansa amb el duet format per la cantant Marta Valero i el pianista David Martell i el ballarí Guillem Ripoll.

Cadascuna de les tres propostes s’articula a partir del concepte de transformació. En la primera s’explorarà l’intercanvi que requereix la transformació, en la segona el tema serà la superació i, en la tercera, l’anhel d’aprenentatge a partir de la curiositat.