Regió7

Regió7

Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez roden a Manresa «El cuerpo en llamas», la sèrie sobre el crim de la Guàrdia Urbana

La productora Guirri SL va gravar el nou projecte de Netflix durant tot el matí al centre de la ciutat

5

Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez roden a Manresa «El cuerpo en llamas», la sèrie sobre el crim de la Guàrdia Urbana Oscar Bayona

Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez van rodar aquest divendres a Manresa la minisèrie de Netflix «El cuerpo en Llamas», segons ha pogut saber Regió7. La producció de Netflix sobre el crim de la Guàrdia Urbana executada per Guirri SL, va fer parada al centre de la ciutat durant tot el matí.

Entre els detalls que destaquen del rodatge, s'hi va veure vist un cotxe de la Policia de Barcelona (i no Guàrdia Urbana). Aquests és un dels elements més representatius, tenint en compte que la sèrie narra l'assassinat de Pedro Rodríguez (interpretat per Jose Manuel Poga), un agent policial, que van dur a terme dos companys més, Rosa Peral (Úrsula Corberó) i Albert López (Quim Gutiérrez). També s'hi ha vist una oca amb un arnès.

Una oca amb un arnès al rodatge de "El cuerpo en llamas" Oscar Bayona

Ambdós actorsvan treballar durant tot el matí per la zona, per on se'ls ha pogut veure vestits amb uniformes policials. La presència dels cèlebres intèrprets a la ciutat ha generat expectació entre els veïns. Múltiples usuaris han mostrat la seva sorpresa a les xarxes socials, on han captat el rodatge amb vídeos, fotos i missatges.

A més a més, al Passeig Pere III s'ha escenificat un espai de venda top-manta. Coincideix que Albert López i Rosa Peral van ser investigats també per la mort l'agost del 2014 d'un venedor ambulant, José Antonio González, durant una persecució quan estaven de servei. Ambdós i un altre agent van perseguir-lo per un camí de terra de Montjuïc fins que ell, va treure una navalla amb què va ferir Peral i va intentar apunyalar Albert. Va ser llavors, quan aquest, segons la seva declaració, va treure la pistola i el venedor "va saltar" per un precipici d'uns 30 metres.

Una zona de venda top-manta al Passeig Pere III amb motiu del rodatge d'"El cuerpo en llamas"

Una zona de venda top-manta al Passeig Pere III amb motiu del rodatge d'"El cuerpo en llamas" Oscar Bayona

Una sèrie sobre el crim de la Guàrdia Urbana

La història, que recupera la trama del crim de la Guàrdia Urbana, comença quan apareix el cadàver d’un home calcinat a l’interior d’un cotxe al pantà de Foix, a Barcelona. Es tracta de Pedro Rodríguez un agent policial.

El succés desperta ràpidament l’interès de l’opinió pública, i més a mesura que la investigació va revelant una xarxa de relacions tòxiques, enganys, violència i escàndols sexuals que involucren Pedro i dos dels seus companys policies: la parella Rosa Peral i l’ex xicot d’aquesta, Albert López. Els dos últims van ser condemnats el 2021 per la causa. "El cuerpo en llamas" està dirigida per Jorge Torregrossa, que exerceix també de productor executiu, i Laura Mañá i escrita per Laura Sarmiento.

El rodatge es produeix a Manresa un mes després de la gravació del videoclip de Monotonía de Shakira i Ozuna i dues setmanes després del rodatge de la sèrie de Berto Romero i Andreu Buenafuente per a Movistar.

Talls de trànsit

La gravació a la capital del Bages va començar al carrer Arquitecte Oms, entre el Passeig Pere III i el carrer Cardenal Lluch. L'Ajuntament ja va advertir que en aquest tram hi hauria talls de trànsit i vianants, que van repetir-se al 1r tram del Passeig Pere III, entre la Muralla Sant Domènec i el carrer Guimerà i a la Muralla Sant Domènec.

Compartir l'article

stats