El Casal de les Escodines estrena aquest dimecres 9 de novembre a les 12 del migdia, l’exposició “Els colors del cor”, d’Oriol Rojo,  un artista manresà nascut el 1991, que es va iniciar en la pintura als tallers de l'Art de Viure del Centre Ocupacional d'Ampans i que ha exposat la seva obra a Artés, Cabrianes, Navarcles i Santa Maria d’Oló.

Aquesta exposició artística de línia amateur forma part de les activitats de dinamització que impulsa l’Ajuntament de Manresa als centres cívics de la ciutat. L’estil de l’Oriol Rojo es caracteritza per les línies enèrgiques, espontànies i fortes; els colors que més li agraden són el vermell i el negre. La seva tècnica preferida és la pintura acrílica barrejada amb retoladors, tot i que també utilitza altres tècniques.

La seva passió per les formes i els colors el porta a pintar paisatges que ens transporten a la vitalitat dels colors i l’originalitat. La seva pintura ens permet viatjar a territoris onírics, a creacions sorprenents, belles i s’hi mostren éssers amb ànima arribats d’un altre lloc.

L’exposició mostra les habilitats artístiques de l’Oriol Rojo, el qual manifesta que “a través de la pintura li resulta més fàcil expressar les seves inquietuds i sentiments”. “Els colors del cor” es podrà visitar al Casal de les Escodines, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 16 a 20.30 h i els dissabtes al matí , de 10 a 14 h.