Enmig de la devastació d'Ucraïna causada per l'agressió de l'exèrcit rus de Vladímir Putin, l'artista Rochero ha publicat 'Hijo de Putin', una cançó en la qual carrega contra la classe política i el «sistema polític global», segons destaca la seva discogràfica, Roster Music.

El tema recull el descontentament d'una generació i apunta als polítics i a la cultura del 'pelotazo', encara que posa l'accent principalment en el president rus, assenyalat per arruïnar el futur de milions d'ucraïnesos amb la guerra. Però a tots ells els dedica una mateixa sentència: «Aneu-vos-en tots ja!».

Com a al·legat antibel·licista, la cançó inclou un fragment d'un tema popular de la Guerra de Secessió dels EUA en la qual es demanava als soldats que tornessin a les seves cases. Una lletra que més recentment es va popularitzar gràcies a una adaptació que va sonar com a banda sonora de la pel·lícula 'La jungla de cristal III'.

Malgrat el seu indubtable caràcter urbà i reivindicatiu, per la seva potència electrònica 'Hijo de Putin' pretén ser un tema que pugui també cantar-se i ballar-se en festes i discoteques.

'Hijo de Putin' ha comptat amb la producció musical de Juanma Leal, i en la composició de la lletra han intervingut conjuntament el mateix intèrpret, Rochero, el productor de la cançó, Juanma Leal, i Ricardo Campoy.

Carlos Alberto Muñoz Medina, conegut artísticament com a Rochero va llançar el seu primer single, 'Llamada perdida', fa un any. El seu major èxit fins ara ha estat 'Pa' morir-me d'amor'.