L'idil·li de Manresa amb els rodatges continua. Aquest diumenge, la capital del Bages acollirà la filmació d'una sèrie de Movistar+, de la qual no ha transcendit el nom. El rodatge tindrà lloc al barri de la Sagrada Família, on ja s'han col·locat cartells que anuncien restriccions a l'aparcament a la carretera del Pont de Vilomara (entre la carretera de Viladordis i el carrer Roger de Flor) i també als carrers del Vallès i de Pilar Bertrana.

En aquest sentit, diumenge, de les 7 h a les 17 h, es tallarà el trànsit de vehicles dels vials interiors dels “habitatges de la Sagrada Família”, als carrers Vallès, Gaudí, Priorat, Empordà i Penedès, segons ha informat l'Ajuntament de Manresa.

Un rodatge al barri de la Sagrada Família de Manresa Mireia Arso

El dia anterior, dissabte, i també diumenge es prohibirà l’estacionament als vials interiors dels “habitatges de la Sagrada Família”, per als treballs de muntatge de decorats i rodatge. Diumenge es prohibirà l’estacionament al carrer Pilar Bertran Vallès per a zona de vehicles tècnics de rodatge.

L'últim rodatge d'una sèrie a Manresa va tenir lloc fa dues setmanes. El 28 d'octubre l'equip de Netflix que està al darrere d'«El cuerpo en llamas», la sèrie sobre el crim de la Guàrdia Urbana, va ocupar un tram del Passeig de Pere III i el carrer de l'Arquitecte Oms. Entre els actors que van ser a Manresa hi va haver els dos protagonistes, Úrsula Corberó i Quim Gutiérrez.

I quinze dies abans, molt a prop d'on ara es gravarà la sèrie de Movistar+, es va rodar el videoclip de Monotonía, la darrera cançó de Shakira i Ozuna.