Els manresans Javi Correa i Guillem Tomé, a la semifinal d'Eufòria Dance

Ambdós ballarins van coincidir a l'escenari amb el bagenc i exconcursant de la primera edició del programa, Pedro Da Costa

Javi Correa i Guillem Tomé durant l'actuació d'Eufòria Dance

Javi Correa i Guillem Tomé durant l'actuació d'Eufòria Dance / CCMA

Andrea Izquierdo

Andrea Izquierdo

Els dos manresans d'Eufòria Dance Javi Correa i Guillem Tomé han començat el seu pas per Eufòria Dance amb bon peu. Ambdós han aconseguit classificar-se per a la segona gala de les tres que tindrà el format, i per tant, s'han convertit en semifinalistes del programa que proporcionarà un cos de ball a la segona temporada d'Eufòria. Durant l'emissió d'aquest divendres, deu concursants van ser eliminats després de les tres actuacions grupals i una d'estil lliure.

Els participants, dividits en 3 grups de 10, van ballar medleys de Michael Jackson, Oques Grasses i Beyoncé. Els concursants havien de demostrar les seves habilitats, mentre que la Núria, l'Estela i el bagenc Pedro Da Costa, de l'edició musical d'Eufòria, posaven veu en forma de playback als temes. Casualment, Da Costa va ser l'encarregat de posar veu al mix que van interpretar Correa i Tomé, que va acabar amb el primer en l'anomenada "zona de perill" lluitant per la seva continuïtat i el segon salvat després de la primera actuació. Després de cantar, Da Costa va recordar el seu pas per les festes majors de Manresa i de Sant Fruitós de Bages, detallant que van ser "dos somnis realitzats".

Un cop salvats els primers concursants, entre els quals va haver-hi Tomé, va ser el torn del repte final. Llavors, Correa va haver d'enfrontar-se a una prova de ball d'estil lliure, freestyle, amb 14 companys per poder assegurar una plaça a la semifinal. Marta Tomassa, ballarina i membre del jurat, va ser l'encarregada d'anunciar al bagenc que passava a la següent fase, assegurant que havia aconseguit "treure un pòquer d'asos en un moment en què s'han de tenir totes les cartes sobre la taula".

Durant la gala també va confirmar-se que la segona edició d'Eufòria musical tornarà "ben aviat" i que serà presentada per Marta Torné en solitari.

L'actriu va assegurar que la nova edició del concurs musical ha generat molta expectació i va prometre que hi haurà concursants de molt talent. "S'ha presentat el doble de gent al càsting que l'any passat i el nivell és espectacular