ART

Àngels Freixanet i Lourdes Fisa ensenyen els seus tallers

Les dues reconegudes artistes manresanes clouen el cicle Estudis Oberts organitzat per l'Associació d'Artistes Visuals de la Catalunya Central

L'escultora manresana Àngels Freixanet

L'escultora manresana Àngels Freixanet / ARXIU PARTICULAR

REDACCIÓ

L'escultora Àngels Freixanet i la pintora Lourdes Fisa, dues artistes de llarg i reeixit recorregut, posen aquest cap de setmana el punt final al cicle Estudis Oberts, que serveix per apropar la ciutadania al treball creatiu mitjançant l'apertura de portes dels tallers. Organitzada per l'Associació d'Artistes Visuals de la Catalunya Central, l'activitat és gratuïta.

Aquest dissabte, de 10 a 13 h, serà el torn de l'escultora Àngels Freixanet, coneguda per la seva obra amb el ferro vell. El seu estudi és a El Colomer, en un camí proper a la zona de la Parada. Per accedir-hi i visitar-la és millor trucar prèviament al 699 42 98 29. També es pot consultar el seu treball a www.angelsfreixanet.com.

Angels Freixanet

Pati Àngels Freixanet guarda els materials de ferro reciclat / ARXIU PARTICULAR

El diumenge, també de 10 a 13 h, es podrà visitar el taller de Lourdes Fisa, una artista que sovint empra les tècniques d'estampació. L'estudi de Fisa és a l'entresol 2n del número 89 del Passeig Pere III de Manresa (www.lourdesfisa.com).

Aspecte d'una part de l'estudi de Lourdes Fisa

Aspecte d'una part de l'estudi de Lourdes Fisa / ARXIU PARTICULAR