Rosalía dona el casc de ‘Motomami Tour’ a una bona causa

La peça se subhastarà en benefici de l’associació ‘Cap nen sense joguina’

Rosalía dona el casc de ‘Motomami Tour’ a una bona causa

Rosalía dona el casc de ‘Motomami Tour’ a una bona causa

Redacció

Rosalía es recorda de la seva terra. La cantant que ha arrasat amb el seu últim disc ‘Motomami’ acaba de fer una altra mostra de la connexió que té amb Catalunya just abans del dia de Reis amb la donació del casc utilitzat a ‘MOTOMAMI TikTok Live’ a una bona causa: la subhasta de l’associació benèfica de Barcelona ‘Cap nen sense joguina’ destinada a la recollida de joguines per a infants sense recursos.

La cantant de Sant Esteve Sesrovires ha volgut mostrar la seva solidaritat amb una iniciativa que des de fa més de mig segle anys es dedica a repartir sorpreses per fer realitat els somnis de nenes i nens sense recursos de Barcelona el dia de Reis.

Rosalía, que el 26 de desembre va penjar una foto a Instagram des del Japó on apareixia en biquini i amb guants d’esquí, aprofita un merescut descans després de l’èxit del ‘Motomami Tour’ que la va portar a Barcelona al juliol en dos apoteòsics concerts al Palau Sant Jordi. A la cantant catalana més internacional del moment l’esperen noves cites a casa aquest 2023. El 3 de juny actuarà al Primavera Sound Barcelona.