Quim Masferrer baixa a la platea i fa parlar el públic

El popular actor i presentador televisiu actua avui a Prats de Lluçanès i demà a Sant Vicenç

Masferrer trepitjarà de nou la Catalunya central | FOTOGRAFIA PROMOCIONAL

Masferrer trepitjarà de nou la Catalunya central | FOTOGRAFIA PROMOCIONAL

Redacció. Manresa

La capacitat de Quim Masferrer per apropar-se a homes i dones d’arreu de Catalunya i extreure’ls-hi unes paraules, les seves històries, a voltes còmiques, íntimes o emotives, es posarà a prova un cop més a la Catalunya central. El popular actor de Sant Feliu de Buixalleu (la Selva) actua avui al pavelló de Prats de Lluçanès, i ho farà demà dissabte a Cal Soler de Sant Vicenç de Castellet.

Aplicant la fòrmula d’èxit del programa El Foraster, de TV3, l’intèrpret afronta cada actuació de l’espectacle Bona gent com una actuació diferent a les anteriors. Masferrer passeja pel teatre i tots els espectadors el poden veure en directe o bé en una pantalla gegant ubicada a l’escenari. I a partir d’aquí comença un viatge d’humor que interpel·la directament els espectadors.

Com en el citat espai televisiu, l’actor s’adreça a algú de la platea i comença a parlar-hi, li fa preguntes, amb una enorme capacitat per a la improvització. Històries personals i sovint molt humanes emergeixen de les atzaroses converses que s’estableixen entre interrogador i interrogat, provocant les rialles dels assistents.