Filmin estrena un documental sobre el darrer disc de Carles Cases

El manresà Albert Biescas dirigeix un treball sobre el procés de creació i gravació de "Minimal", que es podrà veure a partir del dia 27 a la plataforma

Cases l'abril del 2021 en el seu viatge a Bulgària per l'enregistrament del disc

Cases l'abril del 2021 en el seu viatge a Bulgària per l'enregistrament del disc / Arxiu/Marta Pich

Redacció

Filmin estrenarà el dia 27 de febrer un documental sobre el darrer disc de Carles Cases, Minimal, que signa el manresà Albert Biescas Chic. El documental és el resultat de dos anys de treball del músic i compositor sallentí en la creació, producció i gravació del disc editat amb el mateix nom i que va veure la llum a finals del 2021.

El documental explica tot procés de creació del disc des del seu estudi de Sant Esteve de Comià, al Berguedà, fins a la gravació amb la Bulgarian Chamber Orquestra a Bulgària i dels diferents solistes que apareixen al disc. A més de Filmin, el treball es podrà veure properament en d'altres plataformes.

Reverso Films ha participat com a productora associat en la gravació de Minimal i està immersa en la postproducció d’un nou treball dedicat a Carles Cases (Els Intocables de Carles Cases), que es podrà veure als cinemes i que és previst que s’estreni al setembre de 2023 dirigit per Matías Boero Luz. De fet, el novembre del 2021 la productora ja va enregistrar el recital «Concert Paradiso» que el compositor sallentí va oferir al Kursaal pensant en aquest darrer documental. Coincidia, a més, amb la sortida del disc Minimal. Cases començarà l’enregistrament d’un nou disc la propera setmana.