El Tricicle guanya el Premi Max d’Honor de 2023

La Fundació de l’SGAE valora l’”esplèndida i prolífica” carrera farcida d’èxits de la companyia teatral

Els actors del Tricicle Joan Gràcia, Carles Sans i Paco Mir

Els actors del Tricicle Joan Gràcia, Carles Sans i Paco Mir / Guillem Roset

ACN

La Fundació de la Societat General d’Autors i Editors (SGAE) ha fet públic aquest dimarts que la companyia teatral Tricicle ha estat guardonada amb el Premi Max d’Honor de 2023. L’SGAE atorga la distinció als components de la icònica companyia catalana Joan Gràcia, Paco Mir i Carles Sans “per la seva esplèndida i prolífica carrera, farcida d’èxits, fins a arribar a ocupar un lloc destacat en la història de les arts escèniques” i per crear un llenguatge escènic i un segell propis, de caràcter universal. La fundació també ha valorat la “mestria i genialitat” en l’art del mim del Tricicle i ha aplaudit que hagin "ennoblit i encimbellat" tant la comèdia com el teatre gestual i fet riure milions d’espectadors d’arreu del món.

En un comunicat han explicat que el premi recau en tots els membres de la companyia per la gran trajectòria individual de cadascun dels seus components com a directors, autors, actors i productors. 

Tricicle rebrà el reconeixement a la gala de la 26a edició dels Premis Max de les Arts Escèniques-Cadis que se celebrarà el 17 d’abril al Gran Teatro Falla de Cadis.