Joan Dausà, Blaumut i Suu, caps de cartell de la 2a edició de l’ÓH Festival a Món Sant Benet

L'esdeveniment tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 d'octubre i les entrades ja estan a la venda a la web oficial

Redacció

Joan Dausà, Blaumut i Suu seran els caps de cartell de la 2a edició de l’Óh festival que se celebrarà el 12, 13 i 14 d’octubre a Món Sant Benet. L’slow Festival de la Catalunya Central tornarà a omplir els diferents espais de Món Sant Benet en una proposta lúdica i festiva que vol posar al mateix nivell música i gastronomia, i que enguany aposta per ampliar un dia el festival vist l’èxit de la primera edició.

A banda dels caps de cartell principals, el Festival comptarà també amb altres propostes musicals emergents com la d’Iglú, Alícia Rey, Júlia Nar o Sergi Carbonell. Així com activitats familiars i propostes gastronòmiques que el festival anirà anunciant progressivament.

Les entrades per al festival ja estan a la venda des de diumenge a la pàgina web oficial amb un early bird promocional que premiava aquells que compraven l’abonament sense conèixer-ne els artistes. L’any passat el festival va comptar amb unes 1.200 persones amb una destacada presència de públic familiar i adult.

L’Óh Festival, impulsat per la Fundació Catalunya La Pedrera i la comunitat de música independent Acqustic, neix amb la voluntat d’abraçar la cultura musical i gastronòmica del territori i apropar-la al gran públic, i concentrarà en tres dies una amplia oferta d’artistes consolidats i emergents. També oferirà tallers i activitats culturals diverses encaminades totes elles a oferir als assistents un cap de setmana lúdic i festiu enmig de la naturalesa i la bellesa arquitectònica d’un monestir mil·lenari.