Laura Pausini actuarà a Barcelona dins la gira dels 30 anys dalt dels escenaris

La cantant també passarà per Sevilla i Madrid

La cantant italiana Laura Pausini

La cantant italiana Laura Pausini / EP/CLIPPER'S LIVE

EP

La cantant Laura Pausini actuarà a Barcelona, Sevilla i Madrid dins d'una gira mundial per celebrar el 30è aniversari sobre els escenaris, segons ha informat l'artista a les seves xarxes socials.

Concretament, actuarà a la plaça Espanya de Sevilla el divendres 21 i dissabte 22 de juliol del 2023; al Wizink Center de Madrid el dissabte 27 de gener del 2024 i al Palau Sant Jordi de Barcelona el dilluns 29 de gener, també del 2024.

Pausini, allunyada dels escenaris des del 2019, començarà el tour amb una triple cita a Venècia (Itàlia) el 30 de juny i l'1 i 2 de juliol, i seguirà amb els dos concerts a Sevilla.

Entre el desembre i el gener oferirà concerts per una desena de ciutats italianes, abans de començar la gira per la resta d'Europa amb els concerts a Madrid i Barcelona.

També actuarà a Lisboa (Portugal), Brussel·les (Bèlgica), París (França), Zuric (Suïssa) i Stuttgart (Alemanya) abans de posar rumb a Amèrica Llatina i als Estats Units, on finalitzarà la gira al Madison Square Garden de Nova York el 6 d'abril del 2024.

TEMES