El Kursaal acollirà el 12 d’abril una partida popular de "Take a Seat"

El tauler del joc, cocreat pel manresà Ferran Renalias, serà una recreació aproximada de la platea del teatre

El manresà Ferran Renalias, creador de jocs de taula

El manresà Ferran Renalias, creador de jocs de taula / ARXIU/OSCAR BAYONA

Redacció

L’escenari de la sala gran del teatre Kursaal de Manresa es convertirà en una gran sala jocs el dimecres 12 d’abril a les 7 de al tarda. El Galliner i el Club del Joc del CAE hi organitzaran una partida popular de Take a Seat, un joc de taula creat pel manresà Ferran Renalias i el barceloní Eloi Pujadas en què les persones que hi juguen han d’acomodar el públic general, la premsa i les autoritats el dia de l’estrena d’un espectacle. Els mateixos creadors del joc dinamitzaran la partida, prevista per un màxim de 50 participants, que es jugarà amb un tauler especial: una recreació aproximada de la platea del teatre Kursaal.

Serà el primer cop que l’escenari del Kursaal acull una activitat d’aquestes característiques. Les inscripcions al joc, que s'obriran aquest dimarts a partir de les 11 del matí es poden fer a la web del Kursaal (apartat 'Altres Actes' de la web www.kursaal.cat) i a les taquilles del Kursaal. Les places són limitades a 50 persones (a partir de 14 anys).

El joc de taula Take a Seat

El joc de taula Take a Seat

Els creadors del Take a Seat triomfen a tot el món amb els jocs de taula que dissenyen. Ferran Renalias és autor de Manresa 1724. Reconstruïm la ciutat cremada, On the Origin of Species, Insecta, 1998 ISS i Lacrimosa. Per la seva banda, Eloi Pujadas ha creat, Orbital, Veracruz 1631, Shikoku, Wanted 7, Troia i Big Bang 13.7, Zoom in Barcelona, Uxmal. Tots dos estat reconeguts amb diversos premis com a creadors de jocs de taula.