Estudiants del batxillerat d'Arts Escèniques de l'Institut Lluís de Peguera porten la seva versió d'"El Petit Príncep" als Carlins

S'han programat dues funcions, una a dos quarts de sis i un altre a les vuit de la tarda

Redacció

L'alumnat de segon de batxillerat d'Arts Escèniques de l'Institut Lluís de Peguera interpretarà aquest divendres 21 d'abril als Carlins el musical el Petit Príncep. Els estudiants portaran sobre l'escenari l'obra original d'Antoine de Saint-Exupéry que incorpora el repertori musical de Manu Guix i que comptarà amb dues funcions, una a dos quarts de sis i un altre a les vuit de la tarda. Les entrades ja són a la venda a la web del teatre.

Els joves narraran la història d'un aviador que, a resultes d'un accident, es troba perdut en el desert, on coneixerà el Petit Princep. Dia rere dia, el Petit Príncep va revelant la seva història a l'aviador: la vida a l'Asteroide B-612, els baobabs i els volcans, l'excepcional naixement d'una rosa orgullosa, presumida i exigent que el fa descobrir l'amor i el dolor i, finalment, l'expedició per explorar altres asteroides a la recerca d'amics fins a arribar a la Terra. Allà entendrà el valor de l'amistat, de l'amor i la bellesa de la innocència.