Secrets familiars, futbol, assassinats i atracament en bus

Un fotograma de la sèrie turca que s’estrena dimarts | CEDIDA A L’ACN PER NETFLIX

Un fotograma de la sèrie turca que s’estrena dimarts | CEDIDA A L’ACN PER NETFLIX / acn. barcelona

ACN. Barcelona

Netflix: La plataforma estrena dimarts que ve la sèrie turca Sastre, sobre un sastre jove amb talent, que hereta el popular negoci del seu avi. Quan l’avi mor, el jove s’emporta a la seva nova vida a Istanbul el secret del seu avi i vetlla perquè ningú el descobreixi. Una dona que fuig d’una relació amb maltractament irromprà a la vida del jove sastre.

Disney +: Ja es pot veure la sèrie creada i dirigida pel manresà David Victori Tu también lo harías. La producció arrenca amb un atracament en una línia d’autobús que connecta l’aeroport de Barcelona amb Manresa. Els tres atracadors acabaran morts, l’assassí escapa i els passaatgers no poden identificar el fugitiu. Però la policia sospita que menteixen per protegir-lo. Testimonis o còmplices? El cas es tornarà viral i l’opinió pública es posicionarà a favor del fugitiu amb el ‘hashtag’: #TúTambiénLoHarías.

HBO: Estrena avui la sèrie Pollos sin cabeza, idea original de Carolina Bang i Álex de la Iglesia amb Hugo Silva, Miguel Ángel Solá, Dafne Fernández, Óscar Casas, Gorka Otxoa, Kira Miró i Diego Sales en el repartiment. La ficció està ambientada en el món del futbol professional i mostra, des de l’humor més àcid, l’extravagant vida dels nois joves que, de la nit al dia, es converteixen en milionaris.

Filmin: Arriba a la plataforma, dimarts que ve, Sherwood, un dels drames britànics destacats de l’any passat. La sèrie s’ambienta en un poble miner de Nottinghamshire, a l’est d’Anglaterra, i gira al voltant de dos macabres i inesperats assassinats que destrossen la comunitat ja fracturada pel seu obscur passat.