L'olesana Chanel Terrero estrenarà aquest divendres el seu nou senzill, anomenat "P.M"

La representant d’Espanya a Eurovisió 2022 ha anunciat l'imminent publicació del tema

L'olesana Chanel Terrero en una imatge d'arxiu

L'olesana Chanel Terrero en una imatge d'arxiu / ZOWY VOETEN

Andrea Izquierdo

Andrea Izquierdo

L'olesana Chanel Terrero ha anunciat per sorpresa aquest dimecres al vespre que estrenarà de forma imminent una nova cançó. L'artista i representant d'Espanya a Eurovisió el 2022 treu al mercat el seu quart tema, després d'"SloMo", "Toke" i "Clavaito", aquesta última en col·laboració amb Abraham Mateo. La cançó, anomenada "P.M", veurà la llum a mitja nit de dijous a divendres.

Terrero ha sorprès els seus seguidors amb una publicació a les seves diferents xarxes socials, on també hi ha compartit imatges promocionals

podria semblar un videoclip. "Este verano

de PM", ha dit referint-se a la cançó, unes paraules que tenen molta relació amb l'estil en què s'emmarcarà.

Casualment, l'olesana va publicar aquest 15 de maig un clip que fins ara passava desapercebut al seu canal de YouTube amb un fragment d'aquesta cançó. El tema, amb una melodia molt estiuenca, reflecteix una versió renovada de la cantant, amb ritmes que no s'assemblen als temes que ha publicat fins ara. En aquest sentit, ella mateixa va explicar que, si ha trigat a publicar música nova després d'Eurovisió, és perquè treballava per trobar la seva línia i el seu estil dintre de la indústria musical.