Ardèvol (Solsonès) ja té venudes pràcticament totes les entrades per al concert que The Tyets hi farà el dia 13 d’octubre, en la festa anual del Dia de les noies. L’actuació és fruit del compromís que el duet va adquirir amb els organitzadors del Pessebre Vivent a canvi que els deixessin gravar-hi el vídeoclip promocional del seu exitós Coti x Coti.

El Dia de les noies, que aquest any arriba a la seva 56ena edició, es celebra el cap de setmana del tercer diumenge d’octubre. Hi programen l’actuació d’un grup musical emergent. L’aforament habitual és d’unes 500 persones, al Centre Cultural. Però per a l’edició d’aquest any, després de veure les actuacions multitudinàries que han fet aquest estiu The Tyets, han previst una carpa amb una capacitat per a 1.500 persones. Ahir a la tarda, en quedaven «unes 200 per vendre, a un preu de 15 euros, després que algunes que van sortir a un preu promocional se’ns esgotessin en una tarda», segons fonts de l’organització.

El videoclip de la cançó Coti x Coti es va enregistrar a Ardèvol els dies 3, 4 i 5 de febrer. Els quadres en què apareixen són els del Mercat, el d’Herodes i el de les Monges. També la majoria de figurants, tret del nen que escampa el coti, i la parella protagonista, són els actors del Pessebre Vivent. En contrapartida, The Tyets es va comprometre a actuar a Ardèvol el dia 13 d’octubre de manera gratuïta per a l’organització del Dia de les noies.