Jo Jet i Maria Ribot han estrenat aquest dimarts a mitjanit un nou senzill, Mira lluny, amb el qual commemoren 10 anys de trajectòria. Els artistes manresans publicaran el tema aquesta mitjanit a YouTube i a la resta de plataformes digitals. Mira lluny també serà el nom de la gira de tardor que el duet manresà començarà el dissabte vinent (12.30 h) a Badalona. Un seguit de concerts en petit format que "honrarà els nostres orígens, vincles i territori a espais significatius".

Aquest darrer senzill es tracta d'una celebració per haver assolit aquesta fita. Però alhora per a continuar fixant la mirada en el que ha de venir tot recollint l'essència del viscut. Un propi homenatge que repassa els seus primers passos: des d'Amb pèls i senyals (2013), fins al cinquè treball discogràfic, que veurà la llum a principis de l'any vinent. Les lletres de Mira lluny han estat creades, compostes i interpretades pel duet manresà, compta amb la producció musical de Sr. Chen, i el videoclip el dirigeix Alex Piquet.

El llançament d'aquesta darrera proposta coincideix amb l'inici d'una gira de concerts que portarà als manresans a onze dels espais més significatius pel projecte. Actuacions "honestes i genuines que pretenen realçar les amistats que els ha portat la música".

DATES GIRA 10 ANYS JO JET I MARIA RIBOT

30 de setembre, Badalona.

01 d'octubre, Konvent.

06 d'octubre, Salt.

11 d'octubre, Barcelona.

13 d'octubre, Agramunt.

14 d'octubre, Igualada

15 d'octubre, Reus.

21 d'octubre, Beuda.

22 d'octubre, Solsona.

28 d'octubre, Vilafranca del Penedès.

04 de novembre, Manresa.