Joan Dausà publica la cançó ‘Crema-ho tot’ de la banda sonora de la ‘Casa en flames’

El cantant i Dani de la Orden ja van col·laborar als films ‘Barcelona, nit d’estiu’ i ‘Barcelona, nit d’hivern’

Joan Dausà publica la cançó ‘Crema-ho tot’ de la banda sonora de la ‘Casa en flames’

Joan Dausà publica la cançó ‘Crema-ho tot’ de la banda sonora de la ‘Casa en flames’ / imatge promocional

ACN

El cantant Joan Dausà ha posat música a la nova pel·lícula de Dani de la Orden amb la cançó ‘Crema-ho tot’ (Promo Arts Music), que es publica aquest dimecres a totes les plataformes i que és la Banda Sonora Original (BSO) del llargmetratge ‘Casa en flames’, que s’estrena el proper 28 de juny. La societat formada per Joan Dausà i Dani de la Orden torna a unir els seus universos creatius després de les seves col·laboracions a les pel·lícules ‘Barcelona, nit d’estiu’ i ‘Barcelona, nit d’hivern’. De la Orden va inaugura el BCN Film Fest amb aquesta comèdia dramàtica coral protagonitzada per Emma Vilarasau.

La relació dels dos artistes es va iniciar amb l’òpera prima de Dani de la Orden inspirada en la popular cançó ‘Jo mai, mai’ de Joan Dausà. El cantant, a més, va formar part del repartiment del film i en va compondre la banda sonora, que va guanyar un Gaudí a la millor música original.

La història ‘Casa en flames’ gira al voltant de la reunió d’una família un cap de setmana a la Costa Brava amb l’excusa de la venda de la casa familiar i com aquesta trobada treu a la llum “les arestes” que hi ha entre els seus membres.