Titu Martí

La festivitat de Sant Joan s’incorpora al calendari d’activitats de l’orgue de la Seu de Manresa amb un concert que donarà el tret de sortida a la programació dels propers mesos. L’organista Josef Kratochvil i la soprano Aneta Kratochvilova, ambdós de la República Txeca, interpretaran temes de Mozart, Franck, Dvorak i Durante, entre altres.

Horari: Avui, a les 20.30 h.

Entrades: entrada gratuïta amb taquilla inversa (aportació mínima recomenada de 5 euros).

Els Glaucs tornen a escena amb una formació renovada i el carisma del seu cantant, Jofre Bardagí, al capdavant. El grup ha tret un nou disc, Aquí i avui, que presentarà en un Voilà que compleix el quinzè aniversari. El conjunt de Begur va aparèixer el 1994 i va ser un dels noms destacats del panorama del pop-rock català de finals de segle passat. Deu anys després del seu últim treball, torna als escenaris.

Horari: Avui, a les 21 h.

Entrades: 12 euros (venda anticipada a voila.cat).

L’onzena edició del Cicle de Concerts d’Estiu a Viladordis es posa en marxa aquest dissabte amb l’actuació de Titu Martí, un cantautor bagencs amb arrels menorquines. Acompanyat a l’escenari de Jordi Macià (contrabaix), Moisès Martí (bateria) i Àlvar Sànchez (teclat), Martí oferirà un repertori basat en el pop-folk.

Horari: Dissabte, a les 21 h.

Entrades: s’accepten donatius per la restauració de la Casa de l’Ermità (segle XIV, projecte valorat en 275.000 euros) a partir de 10 euros.